Johan Lind, säljare på ESSVE, har varit kursledare på ESSVE Academy i många år. Han menar att syftet med kursen är just att få återförsäljarna att känna trygghet.

– Våra återförsäljare är ESSVES förlängda arm ut på slutkundsmarknaden. Vi har många avancerade infästningar i vårt sortiment. Inte sällan är de nyckelkomponenter, det som ”håller ihop huset”. För en osäker butikspersonal kan dessa produkter kännas läskiga att sälja, menar Johan. Får de testa, klämma, känna och förstå teorin bakom produkten släpper rädslan.

Kunskap är inte tungt att bära.

Kurser för dig som återförsäljare

Under 2018 kommer vi att anordna sammanlagt sex olika utbildningstillfällen, tidigt respektive sent på året. Vi arrangerar våra utbildningar då det är lite lugnare i butiken, så du lättare ska kunna komma. Utbildningarna kommer att hållas på vårt kontor i Kista men även i norr och söder, detta för att göra det enkelt att komma.

Innehåll utbildning

Utbildningen sker under 2 dagar med gemensam middag. Övernattning bokas för den som önskar. Utbildningspassen innehåller både teori och praktik och är uppdelade i ca 3 timmars pass. Innehållet täcker in både våra produkter och applikationer och omfattar följande produktkategorier skruv, spik, infästning samt lim och fog.

Priset för utbildningen är 1600 kr exkl. moms och du bekostar resan själv. ESSVE står för utbildning, hotell och middag.

Datum och kursorter

ESSVE slutkundsutbildning

För ett säkert och hållbart montage, är valet av infästning avgörande. Därför erbjuder vi lokala utbildningar, anpassade för er verksamhets behov. Det betyder att er personal kan få spetskompetens på de infästningar ni använder.

Utbildningen innefattar bland annat:

• Förslag på de mest kostnadseffektiva sätten att montera

• Information om nya lagar och regler kopplade till montage och infästning

• Praktiska övningar där alla får chans att testa all infästning

• Tips på montage som ökar effektiviteten och säkerheten

För mer information kontakta: order@essve.se