Bättre stöd med nya foldrar

Kvalitet och tydlighet är viktigt för oss på ESSVE. Våra kunder ska kunna lita på att våra produkter fungerar som de ska och att våra instruktioner är tydliga. Därför har vi kompletterat våra nya lim- och fogförpackningar med ett gäng foldrar som både minskar risken för felanvändning och gör det lätt att välja rätt produkt.

Specialfog
Byggplast

ALTERNATIV TILL TEJP

Halvtorkande, halvelastisk och hög vidhäftningsförmåga. Massans gröna färg gör att man tydligt ser var den är applicerad. En bra ersättare till tejp som ger en tryckbar fogtätning.

las-mer-PDF

Fogspackel

SPACKLA, SLIPA, MÅLA PÅ 30 MINUTER
KRYMPER ELLER SJUNKER INTE

Spackla, slipa, måla – allt inom 30 minuter. Snabbtorkande, vattenbaserat lättviktsspackel som inte krymper eller sjunker, det vill säga, du slipper gå på och spackla flera gånger. Ersätter gips-bruk, finspackel och snickerispackel.

las-mer-PDF

Fönsterfog

ERSÄTTER OLJEBASERAT FÖNSTERKITT

Fönsterfog med tätande effekt. Ersätter oljebaserat fönsterkitt och har fördelarna att den inte torkar, spricker eller krymper. Helt väderbeständig och undviks av djur/fåglar som annars kan tycka om att picka loss kitt.

las-mer-PDF

fönsterfog folder
Montagelim folder

Montagelim

LIM FÖR ALLA TYPER AV MONTAGE

Produkterna i vår montagelimserie fäster och limmar många olika material. De är även fogfyllande, tätande, lätta att arbeta med och utvecklade för att klara vårt nordiska klimat. Varje lim har sina unika egenskaper, och du kan välja om du vill ha ett snabbtorkande, miljösnällt, transparent eller extremt köldtåligt montagelim.

las-mer-PDF

Skivlim

LIM FÖR ALLA TYPER AV SKIVOR

Att kombinera lim och skruv vid skivmontage har många fördelar. En av fördelarna är att montaget blir väldigt tätt, vilket ger en ljuddämpande effekt. Limmet skapar också ett visst brandskydd. Det kan också spara en hel del tid då en limmad skiva kräver väsentligt färre skruv. Det leder i sin tur till färre arbetsmoment och färre antal skruvhål att spackla. Med våra olika skivlim har du ett lim för alla typer av skivmaterial och montage.

las-mer-PDF

Skivlim folder
Snabblim folder

Snabblim

HUGGER BLIXTSNABBT

Ibland måste det gå snabbt. Riktigt snabbt. Vår serie med snabblim består av olika typer av kontaktlim i olika utföranden, samt ett extremt snabbfixerande tvåkomponentslim. Välj mellan spray, gel eller flytande konsistens. Gemensamt för hela serien är att limmen ger samma grepp som om du har spikat, men du får ett osynligt montage.

las-mer-PDF

Namnbytesguide

NY DESIGN, NYA NAMN, NYA PRODUKTER

HITTA RÄTT LIM- & FOG
• SKUM
• SNABBLIM
• SPECIALFOG
• SPECIALLIM
• TRÄLIM
• FOGMASSA
• MONTAGELIM
• TILLBEHÖR

las-mer-PDF

namnbytesguide folder