Lättbetongskruv Heavy Load

Lattbetongskruv HL

MONTERA I PORÖS LÄTTBETONG UTAN PLUGG

Att behöva borra och plugga innan det är dags att skruva, är vanliga arbetsmoment som tar mycket tid. Därför har vi utvecklat lättbetongskruven HL – en infästning som du skruvar direkt i lättbetongen. Du får ett tryggt montage med högt lastvärde, samtidigt som du sparar både material och arbetstid. Oavsett vilken utmaning du står inför, så har ESSVE lösningen som gör jobbet säkrare och effektivare.

 

För tunga montage i porösa material som lättbetong och lättklinker. Utvecklad för nordiskt klimat och klarar ett lastvärde på hela 225 kg. Monteras helt utan plugg.

 

Montering

Lättbetongskruven skruvas rakt in i lättbetongen eller lättklinkern, d v s ingen förborrning krävs. Vid montering rekommenderas momentskruvdragare. För att undvika överdragning av skruven bör man använda lågt varvtal på skruvdragaren. Överdragning kan innebära att gängan skruvas sönder, vilket gör att lastkapaciteten kraftigt reduceras och ett nytt montage bör göras.

Lattbetongskruv-montering
Lättbetongskruv-Heavy-Load-10x185-art-105323

Beskrivning

Lättbetongskruvens gänga är designad för porösa material som lättbetong och lättklinker. Den försänkta skruven är försedd med skärande rillor för att minimera risken för överdragning samt underlätta försänkning i trä.

 

 

Se produkt i vår

webbkatalog

 

 

För mer information kontakta:

Mail: order@essve.se

Tele: 08-623 61 50