EGEN INFÄSTNINGSBUTIK DIREKT PÅ BYGGET!

ÖKA EFFEKTIVITETEN & SPARA PENGAR

Idag består 2 – 3 % av totalkostnaden i ett byggprojekt av förbrukningsvaror, men de står för över 60 % av anskaffningstiden. Genom att ha all infästning tillgänglig direkt ute på bygget, ökar effektiviteten och produktiviteten, vilket då möjliggör förbättrad lönsamhet.

SKRÄDDARSYTT SORTIMENT SOM ALDRIG TAR SLUT

ESS-CON beställs och levereras av din bygghandlare. Tillsammans tar ni fram ett lämpligt startsortiment, anpassat efter byggprojektet. Enligt överenskommet upplägg, besöker din bygghandel bygget för att se om innehållet i containern måste fyllas på eller kompletteras. Innehållet och tilläggsordrar faktureras från bygghandeln.

LÄTT ATT HA ORDNING, LÄTT ATT VÄLJA RÄTT

ESS-CON är uppbyggd med samma butikskoncept som du ser ute i bygghandeln med hyllkantsetiketter med streckkoder, tydliga avdelningar, guider, bra kundinformation och kontaktuppgifter till teknisk support.

BESTÄLL ESS-CON TILL DITT BYGGE – PRATA MED DIN BYGGHANDEL

Du tjänar på ESS-CON

• Rätt sortiment fi nns alltid tillgängligt

• Innehållet är anpassat efter byggets olika faser

• Få kontroll över förbrukning

• Fokusera på kärnverksamheten

 

 

Ladda ner som PDF här!

För mer information kontakta: order@essve.se

ESS-CON partner

Alabanza är partner till ESSVE och tillhandahåller containers och inredning till vårt framgångsrika butiks- och byggplatskoncept ESS-CON. Genom ESS-CON förser vi såväl privatpersoner som professionella hantverkare med rätt produkter från ESSVE på ett smidigt sätt, direkt utanför butik eller på byggplatsen.

Hemsida: www.alabanza.se

Telefon: 08 501 690 17