”Vi sätter alltid skruvboxarnas lock i botten på ESSBOX-väskan. Öppna lådor ger bra översyn när man snabbt måste ha en särskild skruv.”

”ESSBOX Mini gör jobbet mindre slitsamt”

Att ensam och på knappt 50 timmar uppföra ett helt kök kräver både rätt verktyg och ett gäng smarta lösningar. För Sundsvallssnickaren Stefan Sjödin innebär det ett par rejäla tvingar, ett noga utvalt skruvsortiment och en ESSBOX Mini.

Det är lätt att slita ut sig som ensam montör. Tunga högskåp är utmanande att få på plats utan någon som håller i medan man skruvar. Men tack vare ett par stora tvingar kan Stefan Sjödin klämma fast skåpsmodulerna i varandra och sedan skruva i lugn och ro.

– Jag måste också ha med mig skruvar för alla tänkbara sorters väggmaterial för att slippa plugga. Annars blir det ju extra lyft när hålen ska märkas ut. Dessutom har jag äntligen hittat den perfekta väskan för kökets skruvsortiment, ESSBOX Mini. Den mäter 60 procent av originalväskan och betyder mindre vikt att släpa på till och från bygget, säger Stefan.

 

Fakta/Stefan Sjödin

Ålder: 34.
Bor: Matfors i Sundsvall med utsikt över sjön Marmen.
År i branschen: 19.
Gör: Anställd på Örjans Rep & Bygg, som grundades 1982.
Nisch: Nybyggnationer, ombyggnationer och anpassningar av framförallt större fastigheter och industrilokaler.
Här finns kunderna: Geografiskt finns inga begränsningar.
Dold talang: Är en fena på problemlösning.

Det här är ESSBOX Mini: En smart väska som tillsammans med förpackningsboxar i olika storlekar ger 100 procent koll på infästningsmaterialet. Mini mäter 60 procent av originalstorleken, har ett ergonomiskt handtag och en smidig låsmekanism.