”Med våra småländska värderingar är det en självklarhet att satsa på de främsta byggmaterialen. Därför är ESSVE det naturliga valet för oss”, säger Johan Ståhl, en av Kalmarjättens snickare.

”ESSBOX Mini gör mig überpedant”

Kvalitet är ett ord man ibland svänger sig med utan större eftertanke. Men för Hansa Bygg innebär kvalitetssäkring blodigt allvar.

Han ställer ner sin ESSBOX Mini och rasslar fram en imponerande nyckelknippa. Det är måndag morgon och Johan Ståhl inleder en ny arbetsvecka i ett stort höghusområde i centrala Kalmar. Lägenheterna är totalblåsta. Golv ska läggas och kök och badrum uppföras. Han öppnar väskan, väljer vant bland skruvarna och börjar montera den första av flera hundra köksskåp.

– Vi har varit ESSVE trogna sedan ESSBOX lanserades 2012. Det här är det första och enda systemet som hjälper mig hålla en hög nivå av ordning och reda. Jag är überpedant och skulle vilja förvara alla verktyg jag äger i systemet. Jag gillar också det tydliga återvinningstänket, att skruvboxarna kan återanvändas hur många gånger som helst. Eftersom jag jobbar på servicesidan byter jag arbetsplats ofta och måste släpa runt på verktyg och infästning. Ryggen uppskattar väldigt att Mini mäter endast 60 procent av originalstorleken.

Johan tipsar…

Jag skulle önska att ESSVE tog fram ett transparent lock till ESSBOX: Tänk vilken överblick man skulle få utan att ens behöva öppna väskan…”

 

Fakta Johan Ståhl

Ålder: 33
På Hansa Bygg: sedan 14 år
Nisch: Komplett partner inom bygg och byggservice, samt utför bygguppdrag och entreprenader i alla storlekar och former.
Anställda: Drygt 80
Omsatte 2015: 210 miljoner kronor
Företagets vision: ”Vi ska uppfattas som ett av Nordens mest professionella byggbolag med fokus på att skapa ett bättre samhälle.