”Den stegvisa öppning av locket, som gör att det kan stå av sig själv, borde fler ta efter. Ett lock som flyger i marken hela tiden är irriterande.”

 

Mindre svinn med ESSBOX Mini

 

Han är logistikproffs, pedant som få och triggas av omöjliga projekt. Det är förmodligen just därför som byggentreprenören Magnus Widell på Sweden Building går igång på nya smarta lösningar. Nu har han hittat den optimala väskan för otillgängliga jobb.

Magnus Widell tar tre trappsteg i taget med sikte på kontorsplanet nio trappor upp i en nyuppförd industrifastighet. Än finns ingen hiss. I varje näve håller han en ESSBOX Mini, lillebror till succéväskan ESSBOX Original.
– Jag har äntligen hittat den optimala väskan för den här typen av jobb. Redan efter en vända börjar man uppskatta den mindre storleken och det nya ergonomiska handtaget.
En annan fördel med formatet, menar Magnus, är att det känns mer befogat att ladda en väska för varje hantverkare.
– När var och en ansvarar för sin utrustning tenderar skruvboxarna att stanna kvar i väskan. Det betyder betydligt mindre svinn och en renare och snyggare byggarbetsplats.

 

FAKTA Magnus Widell

Ålder: 44 år
År i branschen: 12
Gör idag: Driver sedan 2005 Sweden Building Corporation AB tillsammans med Sebastian Langowski
Nisch sommartid: Att bygga nytt och renovera på platser där logistiken är ett problem, oftast långt ut i Stockholms skärgård.
Här finns kunderna: Över hela Stockholm samt norrut på olika skidorter.
Konkurrensfördel: Utöver att göra ett bra jobb erbjuds full transparens i form av en projektredovisning som uppdateras på företagets hemsida. Ger tydlig överblick över hur projektet rullar på och vad det kostar.

Det här är ESSBOX Mini 

En smart väska som tillsammans med förpackningsboxar i olika storlekar ger 100 procent koll på infästningsmaterialet. Mini mäter 60 procent av originalstorleken, har ett ergonomiskt handtag och en smidig låsmekanism.