ESSVE Roadshow – succé i byggsverige

ESSVE Roadshows första veckor är nu genomförda, med riktigt bra dagar i norra Sverige. Hundratals proffsbyggare har testat nyheter, köpt produkter till turnépriser och tävlat om en VIP-resa till Porsche Mobile1 Supercup i Barcelona. Testerna av ESSDRIVE – nästa generations skruv som lanseras våren 2018 – signalerar att vi snart har en ny dundersuccé i sortimentet.

– Nu kan ingen längre påstå att ”en skruv är en skruv”. Även de riktigt konventionella hantverkarna häpnar över att skruven hugger direkt och är så lättjobbad, säger Brita Bläsung, marknadschef på ESSVE Sverige.

Turnén drar nu vidare söderut och vi ser fram emot spännande möten på ytterligare ett 30-tal orter.

Mer om ESSVE Roadshow

Den rikstäckande turnén stannar hos utvalda bygghandlare runt om i Sverige och riktar sig till dig som är hantverkare och proffs inom byggbranschen. Roadshowen startade måndagen 21 augusti i Luleå och avslutas i Visby 26 oktober. Läs mer och anmäl dig på essveroadshow.se.

 

 

Nyhet! Rostfri trallspikskruv

Med ESSVEs nya trallspikskruv monteras trallvirke både snabbare och mer effektivt. Skallens PH2-krysspår möjliggör både justering och demontering i efterhand. Gängningen är utformad som hullingar som dessutom har limbeläggning, vilket gör att produkten får ett mycket bra hugg i träet. Passar de flesta 15-gradiga coilpistolerna på marknaden som kan ta 75 mm plastbandad spik.

 

Spikpistolskampanj

Till och med den 31/12 kör vi stor spikpistolskampanj. Missa inte fina priser på rakbandat, coil, takpapp, dyckert, klammer och kompressorer.

Låt kampanjen få ta plats i butiken, för att få bästa möjliga försäljning. Affischer, pop ups och fler broschyrer finns att beställa genom din lokala säljare.

 

Komplett infästningssystem för betong

Nu lanserar ESSVE en rad nya stålexpandrar, som tillsammans med befintliga produkter bygger ett komplett sortiment för infästning i betong. Vi vill vara det självklara valet även för de mest krävande montagen, vilket är motivet bakom satsningen.

Startkit för karmmontage

För att göra det snabbt och enkelt för dig som hantverkare vid inköp inför karmmontage, lanserar ESSVE färdigpackade startkit. En väska för dig som föredrar karmskruv, Programa Plus (packad i ESSBOX Mini). En annan variant med Indu-Prog för dig som hellre jobbar med karmhylsa (packad i ESSBOX Original). Vi har lämnat gott om plats för kompletteringsprodukter till specifika projekt.

Ny proffsguide för karmmontage

I vår nya proffsguide för karmskruv och karmhylsa finns instruktioner för montage i trä, lättbetong, betong, tegel och hålsten. Vi tipsar om tillbehör och verktyg för effektivare montage och ger dig allt du behöver veta om svensk standard.

 

AMBASSADÖR# 4

 

”Mindre svinn med ESSBOX Mini”

Han är logistikproffs, pedant som få och triggas av omöjliga projekt. Det är förmodligen just därför som byggentreprenören Magnus Widell på Sweden Building går igång på nya smarta lösningar. Nu har han hittat den optimala väskan för otillgängliga jobb.

Magnus Widell tar tre trappsteg i taget med sikte på kontorsplanet nio trappor upp i en nyuppförd industrifastighet. Än finns ingen hiss. I varje näve håller han en ESSBOX Mini, lillebror till succéväskan ESSBOX Original.
– Jag har äntligen hittat den optimala väskan för den här typen av jobb. Redan efter en vända börjar man uppskatta den mindre storleken och det nya ergonomiska handtaget.
En annan fördel med formatet, menar Magnus, är att det känns mer befogat att ladda en väska för varje hantverkare.
– När var och en ansvarar för sin utrustning tenderar skruvboxarna att stanna kvar i väskan. Det betyder betydligt mindre svinn och en renare och snyggare byggarbetsplats.

Nya medarbetare

ESSVE-koncernen fortsätter att expandera! Vi förstärker nu organisationen med nya förmågor, många med lång erfarenhet inom bygg- och industrisektorn.

 

KAM
Jonny Terrasson

Säljare
David Nilsson, region Göteborg
John Gunnarsson, region Stockholm

Head of Marketing
David Hardarson

Utvecklingsingenjör Kemiteknik
Anders Öberg

Corporate Communication Manager
Maria Livijn

IT-ansvarig
Johan Lindbom

Kvalitetschef
Intranic Jokhaji

Affärsutvecklare
Johan Rössner

Technical Sales Engineering
Daniel Sigbladh

Inköpschef Industry
Henrik Lifh

Affärsutvecklare
Jonatan Claesson

Marknadsansvarig International
Caroline Larsson

 

 

 

Facebook
Youtube
Linkin