”Äntligen har ESSVE lanserat en väska i perfekt storlek för pistolen och ett par boxar dyckert.”

Bättre ordning med ESSBOX Mini

Byggentreprenören Magnus Österberg sågs ofta knata från bil till bygge med skruvboxar under armen. Med ESSBOX Mini har han fått den perfekta transportväskan för den dagliga kompletteringen. Dessutom är den som klippt och skuren som case till dyckertpistolen, hans favoritverktyg.

Vi hittar honom i ett trapphus vid Dalälvens strand, där han står och spikar pärlspontspanel. Som alltid, när det kommer till montering av panel, listverk, dörr- och fönsterfoder kombinerar han ESSTACK Easy och ESSVE dyckertpistol.

– Äntligen har ESSVE lanserat en väska i perfekt storlek för pistolen och ett par boxar dyckert. Lika användbar är den som transportväska mellan bil och bygge. När nya skruvboxar levereras i en väska håller vi dessutom betydligt bättre ordning, säger Magnus Österberg, grundare av ”Magnus Byggare i Dalarna AB”.

 

FAKTA Magnus Österberg

Ålder: 37 år
År i branschen: 18
Anställda: 8
Gör idag: Driver sedan 2006 Magnus Byggare AB
Nisch: Miljövänliga nybyggnationer och tillbyggnader. Gör även en hel del fönsterbyten.
Dold talang: Kvalade en gång i tiden in till SM i snowracer.

Det här är ESSBOX Mini 

En smart väska som tillsammans med förpackningsboxar i olika storlekar ger 100 procent koll på infästningsmaterialet. Mini mäter 60 procent av originalstorleken, har ett ergonomiskt handtag och en smidig låsmekanism.