Sedan 1 april är FireSeal eget bolag inom Bergman & Beving, men produkterna kommer fortsatt att finnas i ESSVEs sortiment. Vi passar på att tipsa om en riktig problemlösare som kan användas till 95 procent av alla brandtätningar! ”FireSeal Flex D” är en komplett sats för tätning och reparationer av små och medelstora öppningar för kablar, ventilation och metallrör.

 

Dessutom kan framtida genomföringar utföras i Flex D utan att brandtätningen måste göras om. Systemets elasticitet och hållfasthet ger en flexibel tätning som tål kraftiga vibrationer och rörelser utan att spricka, deformeras eller lossna. Tätningen tål tuffa arbetsmiljöer inom ett stort temperaturområde och är mycket åldringsbeständig. Systemet kan med fördel kombineras med andra tätningsmetoder, t ex FS-Universal eller FS-Flex C.

 

 

Innehåll

Blanket D-24B (bottningsmaterial)
2×0,310 lFireStop Sealant 3000 eller FireStop 400)
3 brandtätningsetiketter
Installationsanvisning
Materialet räcker för ca 5 dm2 tätningsyta