ESSBOX Mini passar perfekt i de befintliga förvaringssystem vi har i våra skåpbilar. Utöver formatet uppskattar jag det ställbara locket och de nya, smidiga låsen.

ESSBOX Mini ger 100 procent koll

Tony Liljeqvist på Dunkehalla Bygg är Jönköpingssnickaren som går igång på omöjliga byggprojekt och får en kick av Fuskbyggarna på TV. De krossade drömmarna väcker kämparanda och en vilja att bidra till en bättre bransch präglad av kvalitet och yrkesstolthet. Hand i hand med denna filosofi går ett fett verktygskonto.

DSC_6494Skåpet vill inte sätta sig rakt på väggen i ett kök i Hovslätt i utkanten av Jönköping. Spånskivan, som precis som huset i övrigt uppfördes på sent 70-tal, har börjat bukta. Tony riktar ut ojämnheterna med hjälp av en hammare och sträcker sig sedan efter en av skruvboxarna i sin nyinköpta ”ESSBOX Mini”. Han skruvar fast bärribban och sticker in ett par metallbrickor där det buktar inåt. Hemma.

Mini består precis som ESSBOX original av en smart väska som tillsammans med förpackningsboxar i olika storlekar ger 100 procent koll på infästningsmaterialet. Mini mäter ungefär 60 procent av originalstorleken, har ett ergonomiskt handtag och en smidigare låsmekanism.
– Vi har kört ESSBOX sedan lanseringen 2012, så jag vet sedan tidigare att både väska och boxar håller för allt. Jag har faktiskt inte kasserat en enda skruvbox. Jag jobbar uteslutande med kvalitetsmärken, så all min infästning kommer från ESSVE. Det lönar sig i längden, för både mig och kunden.

 

FAKTA Tony Liljenqvist

Ålder: 41 år
År som byggentreprenör: 12
Anställda: 2
Gör idag: Driver sedan fem år Axels Bygg och Mark AB.
Nisch: Allt från renovering till mindre nybyggnationer, men med förkärlek för gamla hus med själ.
Får en kick av: Näst intill omöjliga byggprojekt, såsom att plocka ner ett svampangripet 1700-talstorp, sanera och bygga upp igen.
Dold talang: Lagar god mat.

Det här är ESSBOX Mini 

En smart väska som tillsammans med förpackningsboxar i olika storlekar ger 100 procent koll på infästningsmaterialet. Mini mäter 60 procent av originalstorleken, har ett ergonomiskt handtag och en smidig låsmekanism.

Visste du att… 

…ordet dunke-halla anses vara ljudhärmande efter de stampar som producerade kläde, ett ylletyg som under stormaktskrigen användes i stor omfattning till soldaternas uniformer. Fibrerna i tyget filtades samman av klubbor samtidigt som vatten rann över tyget. Men det är snarare efter det natursköna området Dunkehalla utanför Jönköping som Tony döpt sin firma.