Succéverktyget HDS åter i lager – nu även för tryckt virke!

HDS, ”Hidden Decking System”, blev förra trallsäsongens stora snackis och sålde slut på ett par veckor. Inför årets säsong har vi fyllt på rejält i lagret och passar även på att lansera en ny variant, anpassad till tryckimpregnerad trall.

Det nya verktyget, som tagits fram efter önskemål från hantverkare runt om i Sverige, har en mindre distans än originalet (som togs fram för bland annat Lärk, Sioo, OrganoWood och Kärnfurutrall). Syftet är att minska risken för stora glipor när det tryckta virket torkar.

 

 

 

Beställ nya altanguiden!

Nu finns nya altanguiden för beställning, i år med en unik sammanställning av olika leverantörers virkestyper, dimensioner och rekommenderade distanser. Här finns även svar på frågor om kvalitet, ytbehandling och åtgång.

 

 

 

Bilinredning till ESSBOX Mini

I samband med vår lansering av ESSBOX Mini introducerar bilinredningsföretagen System Edström och BOB System smarta fästen och hållare för bil. System Edströms bilinredningsrack har plats för upp till 7 väskor som skjuts in i racket på skenor. På så vis kan den understa väskan tas ut utan att de övre måste flyttas.

 

 

 

 

FireSeal ”första hjälpen-kit”

Sedan 1 april är FireSeal eget bolag inom Bergman & Beving, men produkterna kommer fortsatt att finnas i ESSVEs sortiment. Vi passar på att tipsa om en riktig problemlösare som kan användas till 95 procent av alla brandtätningar! ”FireSeal Flex D” är en komplett sats för tätning och reparationer av små och medelstora öppningar för kablar, ventilation och metallrör.

 

 

 

 

Nyhet! Blankförzinkad träskruv i hink

Äntligen finns blankförzinkad träskruv (5 och 6 mm) i hink.

 

Så här ser sortimentet ut:

116228: 5,0 × 60
116229: 5,0 × 70
116230: 5,0 × 80
116231: 5,0 × 90
116232: 5,0 × 100
116233: 5,0 × 120
116243: 6,0 × 80
116260: 6,0 × 90
116244: 6,0 × 100
116246: 6,0 × 120

 

 

 

Mässa och VIP-kväll

I april är det mäss- och eventfokus här på ESSVE. Den 19 april kommer vi vara en av huvudaktörerna på DMH:s VIP-kväll med altan- och trallfokus. Vi håller till på Solvalla, en avslappnad mötesplats för professionella hantverkare och leverantörer.

En dryg vecka senare, 26-27 april, är det dags för Bygg- & VVS-mässan Syd i Malmö där vi visar bland annat bilinredningar (BOB System), montage av succéskruven HDS, Programa Plus och ESSBOX Mini.

 

 

 

 

AMBASSADÖR# 2

 

 

ESSBOX Mini ger 100 procent koll

Tony Liljeqvist på Dunkehalla Bygg är Jönköpingssnickaren som går igång på omöjliga byggprojekt och får en kick av Fuskbyggarna på TV. De krossade drömmarna väcker kämparanda och en vilja att bidra till en bättre bransch präglad av kvalitet och yrkesstolthet. Hand i hand med denna filosofi går ett fett verktygskonto.

Skåpet vill inte sätta sig rakt på väggen i ett kök i Hovslätt i utkanten av Jönköping. Spånskivan, som precis som huset i övrigt uppfördes på sent 70-tal, har börjat bukta. Tony riktar ut ojämnheterna med hjälp av en hammare och sträcker sig sedan efter en av skruvboxarna i sin nyinköpta ”ESSBOX Mini”. Han skruvar fast bärribban och sticker in ett par metallbrickor där det buktar inåt. Hemma.

 

 

 

Facebook
Youtube
Linkin