ESSBOX – Nu som Mini

 
Lite mindre. Lite lättare. Samma smarta system. Äntligen lanserar vi ESSBOX Mini, väskan som mäter 60 procent av originalet och som 9 av 10 byggare ivrigt längtat efter. Tanken är att Mini ska passa fler yrkeskategorier, såsom fastighetsskötare, elmontörer och rörmokare som använder infästning mer sällan. Den nya väskan har dessutom utrustats med en mängd nya smarta funktioner:
 

  • – Stegvis locköppning
  • – Ny låsfunktion
  • – Integrerat och lätt gummerat handtag

Pssst! Alla ESSBOX-förpackningar passar förstås lika bra i Mini.

Tävla och vinn ESSBOX Mini ”special edition”

Genom att tagga dig själv och en kollega på ESSVEs Facebook kan du tävla om 5 unikt inredda ESSBOX Mini: ”HDS”, ”Valla”, ”Poker”, ”Dyckert” och ”Fiske”. Tävlingen pågår mellan 17 februari och 2 mars.

 

 

 

 

Ny reportageserie: ”ESSVE-ambassadören”

 

När ESSVE för fem år sedan lät hela 200 proffshantverkare utvärdera ESSBOX inför lanseringen var det en unik företeelse i vår bransch. Sedan dess har samarbetet utvecklats till nära relationer. Flera av testpiloterna har förvandlats till ambassadörer som självmant engagerar sig i våra produkter och pratar positivt om dem i sina nätverk. Det säger en hel del om ESSVE som varumärke. För att visa hur stolta vi är över våra ambassadörer sjösätter vi i det här numret av ESS:News en ny reportageserie, där vi gör nedslag hos ambassadörer runt om i Sverige. Bland annat är vi nyfikna på hur de använder ESSBOX Mini i sin vardag. Först ut är Axels Bygg & Mark i Väderstad.

 

 

AMBASSADÖR #1

 

Problemlösare med smarta depåer

 

Axels Bygg & Mark är det lilla företaget med det breda erbjudandet. Det betyder ständig jakt på lösningar som ger smart lagerhållning. Färskaste bytet heter ESSBOX Mini.

 

 
Axel Frölich på Axels Bygg och Mark AB är på väg ner för en fasadstege. Hans gröna verktygsväska får med knapp marginal plats i stegens skyddskorg.
– Det här hade aldrig funkat med en fullstor ESSBOX, säger Axel och visar upp sin nyinköpta ESSBOX Mini, som mäter 60 procent av originalstorleken.

 

 

 

 

Ny Duck Foot minskar risken för felaktigt montage

 
ESSVE Duck Foot är gipsankaret som snabbt ger ett starkt och säkert montage i både enkel- och dubbelgips. Perfekt för familjens stora platt-TV. Duck Foot monteras genom att skruven sätts fast direkt i bitshållaren. För att minska risken för felaktigt montage har vi nu tagit bort kryss-spåren.

 

 

 

Facebook
Youtube
Linkin