Montera fönster sprickfritt

Nu lanserar vi Programa Plus, karmskruven som halverar risken för att dels skruva sönder karmen vid justering, dels spräcka hylsan vid snett montage. Egenskaper som gör Programa Plus överlägsen vid fönsterbyten i äldre hus, som ofta är både sneda och vinda.

Det är efter djupintervjuer med svenska dörr- och fönstermontörer som vi introducerar vår produktinnovation ”Programa Plus”. Nytänkandet ligger framför allt i hylsans patenterade utformning, som minskar risken för att hylsan och karmen spricker samt för splintningar runt hålet.

Hur mycket tål expandern?

Med nyheten ESSVE CS, ”Calculation software”, kan konstruktörer enkelt beräkna bärförmågan på infästningar i betong. Programmet upptäcker direkt om ett felaktigt värde har matats in och ger då förslag på förbättringar.

Täta, limma, reparera

ESSVE lanserade under våren ett omarbetat lim- och fogkoncept som gör det lättare att hitta rätt produkt. Nu breddar vi familjen med ett gäng nya produkter med fokus på bättre vidhäftning och större möjlighet att ta upp rörelser utan att spricka och lossna.

Tips utanför boxen

Månadens insändare kommer – hyfsat otippat – från en bagare i Södermanland. Han låter en stickvagn från 50-talet tjäna som mobilt rack till sina ESSBOX-väskor (japp, han är inte bara fena på tårta, han kan meka också). Tack för ett genialiskt tips utanför boxen 😉

Vinn en ESSBOX-väska!

Skicka dina frågor och tips direkt till redaktionen. Alla publicerade tipsare belönas med en ESSBOX-väska, så glöm inte att ange din postadress…

Facebook
Youtube
Linkin