ESSNEWS NR2 2016
essvehuset.se

Instruktionsfilmer får ny sajt

Nu lanserar vi sajten www.essvehuset.se – en visuell guide till våra instruktionsfilmer. Genom en pedagogisk pekfunktion kan användaren välja bland över 35 filmer som demonstrerar allt från infästning i grund till montage av ytterpanel. Sajten är kopplad till vår produktdatabas och är självklart anpassad till mobilen. Sajten fungerar bäst i Chrome eller Firefox.

Alla foldrar på samma ställe

Det ska vara tryggt, säkert och enkelt att montera med våra produkter. Därför har vi de senaste åren satsat stort på att ta fram instruktionsfoldrar som både minskar risken för felanvändning och gör det lätt att välja rätt produkt. Nu har vi äntligen samlat dem på en och samma sajt. Läs, ladda ner eller beställ!

ESSVE Foldrar

Alla primater väljer ESSBOX!

När Skansens Lemurer härom veckan fick en ny bildskärm installerad i buren, var det inte filmen som väckte nyfikenhet. På kommando av flockens ledargestalt gick hela gänget korståg mot montörernas ESSBOX-väskor! Här slog de ringsvansade primaterna sig ner, tätt packade i det gröna. Förmodligen i tron om att de fått nya, sköna sängar.

Håller M-fusion måttet?

I förra ESS:News skrev vi om nyheten M-fusion, tekniken som innebär både ett säkrare skydd mot rost och en miljösmart framställning. Ett par läsare hörde av sig med en undran om spiken verkligen håller samma kvalitet som den varmförzinkade. ESSVEs produktchef på spik, Stefan Carlsson, ger svar på tal!

ESSVE M-Fusion

”Fler drömmer om en lyxig trall”

Snickaren Andreas Skyttberg ser ett tydligt trendbrott i hur svenskarna väljer trall. ”Alla vill fortfarande ha en trall, balkong- som trädgårdsägare, men allt fler väljer lyxigare träslag, såsom ädelträ eller kärnfuru.”

Andreas tipsar
Facebook
Youtube
Linkin