ESSNEWS Nr1 2016

Skruva trall utan synliga skallar

ESSVEs nyhet ”Hidden decking screw” (HDS) gjorde dundersuccé på årets Nordbygg.”Varje trallbyggares dröm” och ”äntligen en skalle som underlättar slipning” var några av lovorden från mässbesökarna.

Skruven monteras i sidan på trallbrädan med hjälp av ett monteringsverktyg, specialbits och vanlig skruvdragare och ger ett minimalt ingångshål. Äntligen slut på flisor och sprickor!

Annonser i media

Egen trall-sajt på Aftonbladet!

I samarbete med Sveriges mest lästa tidning, Aftonbladet, startar ESSVE nu en gigantisk trallkampanj. Vi bjuder på tips om bästa skruven, härliga inspirationsbilder och fördjupad information om HDS – verktyget som revolutionerar ditt trallbygge.

Spika miljösmart med starkt rostskydd

M-fusion är tekniken som innebär både ett säkrare skydd mot rost och en miljösmart framställning. Till skillnad från traditionell rostskyddsmetod, varmförzinkning, är M-fusion fri från krom och andra toxiska slaggprodukter som skadar miljön.

M-fusion

Ny katalog

Nu lanserar vi ESSVEs produktkatalog för 2016-2017, ett uppslagsverk för alla som använder infästnings-, skruv-, lim- eller fogprodukter. Katalogen innehåller produktinformation, teknisk data och pedagogiska monteringsanvisningar. Nytt för i år är att all spik och alla spikpistoler bär ESSVE-varumärke.

ESSVE katalog 2016_17

Egen ESSVE-tråd på ByggeBolig

Vi får en hel del tips och hejarop från ESSVE-användare runt om i Norden. En som både imponerar och inspirerar är signaturen ”z-edition 006”, som startat en egen ESSVE-tråd på norska sajten ”www.ByggeBolig.no”. Här tipsas om allt från upprustade auktionsfynd till ESSVE-kampanjer och smart användande av våra produkter. Vill du också skicka frågor eller tips till redaktionen?

Facebook
Youtube
Linkin